behandeling kat

Behandeling van uw Kat

Bent u op zoek naar een dierenartspraktijk voor advies, controle of behandeling van uw kat?  Zelfs laparoscopisch? Diergeneeskundig Centrum West in Dronten heeft professionele dierenartsen en assistenten die de beste zorg kunnen bieden voor uw kat.

Kat

Als huisdier komt de kat in Nederland het meest voor. Verreweg de meeste huiskatten zijn van het overkoepelende ras Europese Korthaar. We noemen dit in de volksmond ook wel huis-, tuin- en keukenkat. Katten kunnen gemiddeld 14 jaar oud worden; er zijn natuurlijk uitzonderingen. De oudste kat in Nederland is 28 jaar oud geworden, mede door de goede zorg van het baasje/vrouwtje.

Raskatten daarentegen worden doorgaans niet ouder dan 15 jaar.

Uw kat

In onze praktijk bieden wij goede zorg voor uw kat. Allereerst moet u dan denken aan de standaardbehandelingen, zoals consulten en operaties. Daarnaast adviseren wij u over wat goed is voor uw kat. Ook kunnen we, als dat noodzakelijk is specialistische zorg en operaties ter plekke uitvoeren. Hiervoor is in de praktijk de noodzakelijke apparatuur, zoals röntgen en echografie beschikbaar.
Door onze kennis, jarenlange ervaring en toewijding kunt u op ons rekenen.

Ons Huisdier Zorgplan West voor katten

KattenOm zeker te zijn dat uw kat goede zorg krijgt, kunnen we u een zorgplan aanbieden. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van de jaarlijkse vaccinaties voor uw kat. Eveneens doen we de halfjaarlijkse check up en ontvangt u producten voor preventieve zorg, zoals ontwormen en ontvlooien. Tevens krijgt u dan 10% korting op al onze producten en diensten. Dit is exclusief kattenvoeding en laboratoriumkosten.
Voor u betekent dit gegarandeerd goede zorg voor uw kat tegen een laag tarief en met gespreide betaling.

Diergeneeskundig Centrum West kan nog nieuwe huisdieren inschrijven.
Is uw dier niet eerder in onze praktijk geweest? Schrijf uw huisdier dan in via onze inschrijfpagina. Wanneer u een afspraak wilt maken voor uw kat, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0321-205999

Overzicht Kat

Neem contact op

Heeft u vragen over Behandeling van uw kat, of een andere vraag? Een betrokken enthousiast team, met toegewijde en ervaren dierenartsen en assistenten, levert de beste zorg voor uw gezelschapsdier.

Iedereen in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, IJsselmuiden en Zwolle, maar ook daar buiten is van harte welkom in onze dierenkliniek.

Neem contact met ons op