Het hele jaar door hebben wij acties voor uw huisdieren in onze praktijk. Deze acties zijn er voor u en uw huisdier om een onderwerp onder de aandacht te brengen of om een korting te geven op de normaal geldende prijs

Onderstaand vindt u een overzicht, zodat u tijdig uw afspraken kunt vastleggen en van de aanbieding gebruik kunt maken.

Acties Januari tot en met April

Castratie en sterilisatie Poes

Wij raden aan om de poezen en katers te castreren of te steriliseren. Er worden ieder jaar te veel poesjes en katertjes geboren. Een nestje is geweldig leuk, maar als de kittens moeilijk geplaatst kunnen worden dan komen ze uiteindelijk toch meestal in het asiel terecht. Niet ieder kitten kan een nieuw huis vinden.

Daarnaast is het voor poezen op langere termijn zeker verstandig om te steriliseren omdat de kans op melkkliergezwellen erg groot is. Deze tumoren zijn meestal kwaadaardig en zijn zeer lastig of niet te behandelen.

Katers gaan meestal sproeien in huis en dat is heel vervelend. Het geeft een nare lucht en bovendien gaan ongecastreerde katers ook vaak vechten.

Castratie kater normaal Tarief: €75 Actie: €70
Sterilisatie poes normaal Tarief: €140 Actie: €125

Actie Februari maand van het gebit

  • Gratis gebitscontroles
  • €35,- korting op een gebitsbehandeling
  • 10% korting op alle gebitsverzorgingsproducten

Wij vragen aandacht voor het toezien op een gezond gebit voor iedere hond en kat. Veelvuldig komt het voor dat er te veel tandsteen op zit. Laat regelmatig bij ons het gebit controleren zodat we op tijd kunnen voorkomen dat tanden en kiezen getrokken moeten worden.

Tandproblemen gaan gepaard met pijn, maar uw hond of kat uit dat niet gemakkelijk. Vaak eten ze gewoon door maar we zien bij het aanraken van pijnlijke tanden weldegelijk een pijnlijke reactie. Voorkomen is beter dan genezen dus laat het gebit regelmatig schoonmaken en vraag advies om nieuwe tandproblemen te voorkomen.

Actie Juni chipmaand

Normaal tarief: €30 (inclusief registratie databank)
Actie: €25 (inclusief registratie databank)

Actie Oktober senior maand

Korting controle katten ouder dan 7 jaar

Goede zorg voor uw oudere kat voorkomt veel onnodige problemen en zal de levensduur verlengen en de kwaliteit van leven verbeteren.

Acties November/December Oud en Nieuw

Korting op geselecteerde producten voor vuurwerkangst

Vuurwerkangst bij huisdieren

Neem contact met ons op