Contact Stage

Op zoek naar een leuke stage plek voor een para-veterinaire opleiding? Neem contact op want dan ben je bij ons aan het goede adres! Momenteel zijn wij al voorzien met stagiares tot en met Juli 2023!

Regelmatig lopen er bij ons stagiaires rond, wij zijn ook Aequor gecertificeerd. Wil je bij ons stage komen lopen? Stuur dan een brief met Curriculum Vitae naar ons. Vermeld daar ook even in welke (school)achtergrond je hebt en in welke periode de stage plaats moet vinden.

Kim VosSollicitaties kunnen gestuurd worden naar:

Diergeneeskundig Centrum West
t.a.v. Kim Vos
Het Weerijs 52
8253 PP Dronten

Het is ook mogelijk om de sollicitatie te mailen naar:  info@diergeneeskundigcentrumwest.nl

Met de niveau 4-opleiding Dierenartsassistent paraveterinair word jij opgeleid tot assistent van de dierenarts. Je voert medische handelingen uit, ontvangt klanten, adviseert over voeding en verzorging. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor baasjes en assisteert in de behandelkamer en de operatiekamer.

Je leert meer over het voeren, verzorgen en huisvesten van gezonde dieren. Je komt meer te weten over diergedrag, voortplanting, fokkerij, rassen-, voedingsleer, hygiëne én EHBO. Daarnaast leer je hoe jij de dierenarts het beste ondersteunt. Bijvoorbeeld met het uitvoeren van laboratorium werk, het werk achter de receptie en het klaarmaken van recepten voor klanten.

Leerdoelen zijn bijvoorbeeld:

  • Assistentie en ziekenverzorging
  • Je gaat röntgenfoto’s maken
  • Je weet welke medicijnen passen bij verschillende dierenziektes
  • Je stelt je klantgericht op
  • Je helpt bij onderzoek in het lab
  • Je leert hoe je dieren verzorgt als zij een ongeluk hebben gehad
  • werken aan stageopdrachten

Voor alle andere afspraken of informatie
Neem contact op

Neem contact met ons op