Behandelingen huisdier

Bent u op zoek naar een dierenarts voor alle behandelingen van uw huisdier? In onze dierenkliniek in Dronten kunt u terecht voor (spoed)behandeling en deskundig advies voor alle gezelschapsdieren. Hieronder vindt u meer informatie over:

U vindt bij ons een betrokken enthousiast team.  Zeer toegewijde – ervaren dierenartsen en assistenten leveren de beste zorg voor uw gezelschapsdier.

We zullen altijd streven naar een optimale behandeling voor uw huisdier, maar daarnaast willen wij dat er in overleg met u een goede beslissing wordt genomen in de behandeling. Vaak zijn er meer mogelijkheden. We kunnen onderzoek doen, maar we kunnen een behandeling ook direkt starten als de diagnose al snel duidelijk is. Bij oudere dieren zal ook altijd een afweging mogelijk zijn in het belang van het dier.

 

Behandelingen

Openingstijden dierenarts

  • Maandag:8.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag:8.00 – 19.00 uur
  • Woensdag:8.00 – 19.00 uur
  • Donderdag:8.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag:8.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag:09.00 – 13.00 uur

Voor spoed zijn wij 24 uur 7 dagen per week bereikbaar.


Voor spoed behandelingen zijn wij 24 uur 7 dagen per week bereikbaar. U zult altijd een dierenarts kunnen spreken of bezoeken. In samenspraak zal besloten worden of direct onderzoek en/of behandeling noodzakelijk is. Wij werken samen met diverse praktijken in de regio en zijn daardoor altijd bereikbaar voor spoedgevallen.

Routebeschrijving dierenartspraktijk

Iedereen in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, IJsselmuiden en Zwolle, maar ook daar buiten is van harte welkom in onze dierenkliniek.

Neem contact met ons op