:Puppygroei begeleiding

Geef uw pup een gezonde start!

Puppygroei begeleiding: een nieuwe pup geeft veel plezier, liefde en dynamiek in een gezin, maar roept tevens ook vragen op en wellicht wilt u informatie en advies in de eerste levensmaanden.

Daarom bieden wij in onze praktijk graag onze expertise aan door middel van onze speciale puppy-groeibegeleiding.

De belangrijkste periode in het leven van uw hond is de groeifase. Uw pup groeit snel, is nog erg kwetsbaar en het immuunsysteem is nog niet goed ontwikkeld. Dit vergroot de kans op ziekte. Ook het spijsverteringskanaal werkt nog niet optimaal, waardoor uw pup eerder last kan krijgen van diarree. Daarom is zeker in deze periode een goede voeding bijzonder belangrijk!

Speciale puppyvoeding bevat, naast alle bouwstoffen voor een gezonde groei, een aantal specifieke ingrediënten die een goed werkend afweersysteem  bevorderen. Deze voeding heeft een optimale verteerbaarheid en is een volledige, smakelijke voeding.

De puppy-groeibegeleiding gaat van start na de laatste puppy enting op 12 weken leeftijd. De begeleiding wordt gedaan door een paraveterinair (assistente) en houdt het volgende in:

*Gewichtscontrole met daaraan gekoppeld een voedingsadvies op maat.

*Wennen aan het rustig blijven staan en zich laten onderzoeken.

Bespreken

  • gebitsverzorging, vachtverzorging etc.
  • ontwormen, vlooienbestrijding etc.
  • gedrag en opvoeding.

Natuurlijk proberen we het voor uw pup zo prettig mogelijk te maken in onze dierenartspraktijk, zodat dit als een positieve prikkel ervaren wordt.

Uiteraard kunt u met alle vragen bij ons terecht tijdens het puppy consult.

Wij wensen u veel plezier toe met uw hond en staan u graag terzijde met advies en goede raad!

Neem contact op

Heeft u vragen over Puppygroei begeleiding, of een andere vraag? Een betrokken enthousiast team, met toegewijde en ervaren dierenartsen en assistenten, levert de beste zorg voor uw gezelschapsdier.

Iedereen in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Lelystad, Kampen, IJsselmuiden en Zwolle, maar ook daar buiten is van harte welkom in onze dierenkliniek.

Neem contact met ons op