René Baltussen


Mijn naam is René Baltussen. Dat ik dierenarts zou worden was bij mij al heel jong duidelijk. Ik heb diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht, en ben al ruim 25 jaar dierenarts. Zowel de landbouwhuisdieren als de gezelschapsdieren hebben al die jaren mijn aandacht gehad.

Echter de laatste jaren heb ik me steeds meer toegelegd op de gezelschapsdieren. Met name het laparoscopisch opereren boeit me enorm en deze techniek heb ik me eigen gemaakt. Met veel plezier ben ik met deze operaties gestart in Kampen, maar vanaf 2021 ga ik deze expertise volledig inzetten in onze praktijk in Dronten.Het is zo mooi als je een hond zo snel ziet herstellen na een buikoperatie.

Ik ben trots op dit team van dierenartsen en para-veterinairen. Wij werken samen met veel toewijding aan goede zorg voor uw dier. Naast ieder huisdier bent u, als eigenaar, ook zeker in beeld.  Wij weten dat een eigenaar het belangrijk vindt om niet steeds een andere dierenarts te hebben. De persoonlijke benadering is voor mij belangrijk. Het is deze combinatie van mens en dier die maakt dat het vak van dierenarts een geweldig mooi vak is!

Ik zie jullie graag op de praktijk, met vriendelijke groet, René Baltussen.

Neem contact met ons op