Carla Baltussen


Mijn naam is Carla Baltussen. In 1993 ben ik afgestudeerd in Utrecht aan de Faculteit van Diergeneeskunde. Als kind wist ik al dat ik dierenarts wilde worden, altijd in de weer met dieren. Reeds meer dan 25 jaar werk ik met veel plezier in de ‘kleine huisdieren’, eerst in Zwolle, later in Kampen. Sinds 2021 werk ik in onze praktijk in Dronten en heb daarnaast een locatie voor consulten in Zwolle.
Onze praktijk in Dronten heeft ruime onderzoeksmogelijkheden en wij hebben uitgebreide ervaring met chirurgische ingrepen, tandheelkunde en laparoscopieën.

Heel veel gezelschapsdieren vind ik leuk, lief, grappig en interessant. Zowel honden en katten als konijnen, knaagdieren en vogels hebben mijn aandacht. Het doel is om samen met de eigenaar een passende oplossing of behandeling voor het probleem te vinden.

Mijn belangstelling gaat met name uit naar inwendige ziekten en operaties. Mijn doel is alle dieren in de praktijk gezond te houden of gezond te maken; in iedere patiënt en cliënt ligt weer een uitdaging. Met veel plezier doe ik mijn werk, waar een lach en een traan dicht bij elkaar liggen.

Ik zie jullie graag op de praktijk, met vriendelijke groet, Carla Baltussen.

Neem contact met ons op